Hoi An

Vi kom til Da Nang lidt forsinket, da flyet var kommet senere til HCMC – men det er vel helt normalt for et lavpris flyselskab.

Turen gik ok, dog lidt turbulens på den 1 times flyvetur, så i kombination med at vi var godt trætte, var det ikke så rart.

Men vi kom sikkert til Da Nang, hvor vi blev hentet og kørt til hotellet i Hoi An, hvilket tog en times tid.

Da vi kom til hotellet, var det blevet mørkt, så det var lidt svært at få et indtryk af området og at vi lå lige ved floden.

(

På hotellet (Rock Villa Hotel) fik vi en kold forfriskning, hvilket var tiltrængt. Efter et dejligt bad tog vi til en lille restaurant i nærheden for at få et godt måltid; variationer af springrolls, Pho Bo (suppe) og stirfryed chicken med nudler.

Her efter gik vi tilbage og i seng. Dejligt med en god nats søvn, det var bare tiltrængt.

Her til morgen fik vi vores omeletter, baguette, friske ananas og pandekager, samt en kraftig vietnamesisk kaffe.

Christina forsøgte at få dem til at lave en kaffe med almindelig mælk istedet for en vietnamesisk kaffe med sød kondenseret mælk. Det blev hun frarådet – men de ville selvfølgelig prøve 😉

Resultatet blev godt!

Vi skal ikke lave det store idag, pigerne ville bare i poolen og så tager vi en stille dag og senere på dagen tager vi ind til Hoi An.

Lidt billeder af de hyggelige omgivelser ved hotellet.

Imorgen skal vi på en tur til Hue, Long Ca strand, Hai Van passet og Marble Mountains. Det bliver en tur med lidt forskellige scenarier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *