Hospitalet igen

Det er ved at være længe siden, vi sidst har lagt noget på bloggen.

Vi har desværre 3 dage i træk været på et hospital med Caroline og ved samme lejlighed fået øredråber til Cecilie, da hun igen har dykket for meget og har ondt i øret ;0).

Det startede med at Caroline for 4 dage siden fik udslæt forskellige steder på kroppen og en morgen besvimede lige da vi var kommet op i restauranten for at spise morgenmad. Hun var helt væk et par minutter.

Det var så hektisk at personalet fra køkkenet også kom flyvende for at se om de kunne hjælpe med noget.

Det blev vi selvfølgelig noget chokeret over og hotellet fik hurtigt arrangeret transport til hospitalet Vinmec 5 km her fra.

Caroline havde nu fået udslæt over hele kroppen, som blusser op og aftager igen når hun har fået medicin, men på trods af mange undersøgelser har lægerne ikke kunne komme med en konklusion på hvad der udløser hendes reaktioner.

Dog mener lægen fra Tryg, at det kan skyldes solcreme (endda specielt til børn og medbragt fra Danmark (vi er færdige med at bruge Nivea), så hun har fået en  fototoksisk reaktion.

Det skal siges at hotellet har gjort alt for at vi har det godt og endda sørge for at der var morgenmad til os, da vi først kom tilbage fra  hospitalet første dag, lang tid efter der normalt blev serveret morgenmad, der er rigtig lækker.

Hospitalet har taget sig rigtigt godt af Caroline og vi har været trygge ved at være der. Standarden ligner det vi ser i Danmark, hvilket vi ikke havde forventet.

Heldigvis er status idag at vi synes at der er fremgang, ved at hendes allergiske udbrud er mindre i forhold til samme tidspunkt igår. Så nu er vi forhåbningsfulde og glæder os til at komme hjem til vante omgivelser.

Imorgen formiddag flyver vi retur til HCMC, hvor Trygs læge har ønsket at vi besøger en hudlæge inden vi skal flyve hjem til Danmark (håber vi ihvertfald).

Det har været lidt ærgerligt at vi ikke har kunnet opleve øen, men vi har fået det bedste ud af at Caroline har haft det bedst i værelset med en konstant temperatur. Vi har set en masse film, som har kunnet fjerne hendes fokus fra kløen og udslættet, så det har også været hyggeligt.

I aften håber vi på en god natte søvn, hvilket er mange dage siden vi har haft. Så vi kører lidt på reserverne.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *