Næste rejse er booket

Så skete det igen 🇻🇳. Og det er godt!

Lysten til at komme afsted til det asiatiske og have noget at se frem til var blevet for stor.

Denne gang ville vi prøve noget andet, hvilket endte med at blive det midterste og sydligste af Thailand. Men det var som om det ikke helt spillede med at kunne nå de steder vi gerne ville hen uden at skulle bruge en masse tid på transport. Der er flere øer vi godt kunne tænke os, men desværre var transport forbindelserne ikke så gode og resulterede i lang transporttid.

Derudover var der stadig billige flybilletter til Saigon!

Vi føler at vi ikke har set og oplevet nok i Vietnam, måske pga at Caroline var syg nogle dage sidste gang vi var i Vietnam.

Nu har vi ihvertfald købt billetter med Qatar Airways fra København via Doha til Saigon. Denne gang tager mine forældre og søster med, det bliver spændende for os alle.

Derudover havde vi lovet en “pensionistvenlig” rejse, som ikke æder hele folkepensionen. Det lykkedes os at holde udgiften for turen til 5.000 kr. pr. person for alle fly (udenrigs- og indenrigsfly) og alle overnatninger med morgenmad.

Vi tager en enkelt overnatning i Saigon, inden vi dagen efter flyver til Da Lat. En tur på cirka 50 minutter.

Da Lat er beliggende i det vietnamesiske højland. Et område der oser af kolonial stil efter franskmændenes regeren i Indokina inden de blev bekæmpet og “smidt” ud af Vietnam i årene før amerikanerne og gjorde livet til et helvede for mange mennesker.

Efter nogle dage i Da Lat flyver vi videre til den tidligere imperalistiske hovedstad Hue.

Efter 4 dage i Hue tager vi til en gammel kending Hoi An, en fantastisk chamerende by. Her skal vi bo lidt uden for byen, med rismarker som nærmeste nabo.

Denne gang har vi en uge i Hoi An, hvor vi skal nyde den skønne atmosfære og dejlige mad.

Her efter går det retur til Saigon, hvor vi har 3 dage. Mine forældre skal blandt andet til Cu Chi tunnellerne og vi tager på en slentretur i byen.

Vi glæder os rigtigt meget til at komme tilbage til Vietnam😎.

Det kommer om kort tid links til de steder hvor vi skal bo.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *