Pulau Perhentian

IgÄr kom vi til Þen Perhentian ved middagstid.

Vi var stÄet op klokken 5.00 og kÞrte med taxi til lufthavnen i Kuala Lumpur, som er beliggende 10 km fra det bed & breakfast i Sepang, hvor vi sov efter at vÊre kommet fra Cambodia til Malaysia mandag eftermiddag.

Vi fandt hurtigt vores lille spisested i Sepang, hvor kun de lokale spiser. God og billig indisk inspireret mad. Efter at vi havde spist til vi revner, gik vi tilbage til vores bed & breakfast for at slappe af og fÄ en god nats sÞvn, da vi skulle op klokken 5.00.

Flyveturen fra Kuala Lumpur tvĂŠrs over hovedlandet til Kota Bharu gik rigtigt fint og tog kun 45 minutter. Kota Bharu er noget anderledes og meget mere muslimsk i forhold til den vestlige side af Malaysia.

Vi blev hentet i lufthavnen og kÞrt en times tid til Kuala Besut, hvorfra vi skulle sejle til Pulau Perhentian. Vi ankom ved middagstid. Da det fÞrst var muligt at fÄ vÊrelset lidt senere, fik vi en god frokost.

Det er rigtigt dejligt at vĂŠre tilbage pĂ„ Ăžen og sjovt nok kunne den ene tjener huske Cecilie, selvom hun var blevet 4 Ă„r ĂŠldre. Hun havde rigtigt charmet ham sidste gang vi var her 😜.

Internettet her eksisterer kun i restauranten og er lidt langsomt, sÄ der kommer fÞrst videoer nÄr vi er tilbage i Kuala Lumpur om 8 dage.

Det betyder ogsÄ at vi ikke skal lave sÄ meget andet end at slappe af og bade. Det har vi glÊdet os til.

Lidt billeder fra igÄr, hvor vi egentligt havde vÊret i bad og ville gÄ op i restauranten for at spille kort, men det var stadig sÄ varmt at vi tog badetÞj pÄ igen og hoppede i det klare vand.

I aftes stod det ned i stÊnger i nogle  timer og begyndte at blÊse op, sÄ det var helt hyggeligt at sidde i tÞrvejr i restauranten og spille kort.

Men stierne til vores vĂŠrelser var helt oversvĂžmmet og strĂžmme af vand rendte mod havet, sĂ„ selvom vi havde lĂ„nt paraplyer – var vi meget vĂ„de.

I nat har vi sovet rigtigt godt og fÄet en god morgenmad. Dejligt at kunne nyde en kop kaffe med udsigt og lyden af bÞlger.