Pulau Perhentian

Igår kom vi til øen Perhentian ved middagstid.

Vi var stået op klokken 5.00 og kørte med taxi til lufthavnen i Kuala Lumpur, som er beliggende 10 km fra det bed & breakfast i Sepang, hvor vi sov efter at være kommet fra Cambodia til Malaysia mandag eftermiddag.

Vi fandt hurtigt vores lille spisested i Sepang, hvor kun de lokale spiser. God og billig indisk inspireret mad. Efter at vi havde spist til vi revner, gik vi tilbage til vores bed & breakfast for at slappe af og få en god nats søvn, da vi skulle op klokken 5.00.

Flyveturen fra Kuala Lumpur tværs over hovedlandet til Kota Bharu gik rigtigt fint og tog kun 45 minutter. Kota Bharu er noget anderledes og meget mere muslimsk i forhold til den vestlige side af Malaysia.

Vi blev hentet i lufthavnen og kørt en times tid til Kuala Besut, hvorfra vi skulle sejle til Pulau Perhentian. Vi ankom ved middagstid. Da det først var muligt at få værelset lidt senere, fik vi en god frokost.

Det er rigtigt dejligt at være tilbage på øen og sjovt nok kunne den ene tjener huske Cecilie, selvom hun var blevet 4 år ældre. Hun havde rigtigt charmet ham sidste gang vi var her 😜.

Internettet her eksisterer kun i restauranten og er lidt langsomt, så der kommer først videoer når vi er tilbage i Kuala Lumpur om 8 dage.

Det betyder også at vi ikke skal lave så meget andet end at slappe af og bade. Det har vi glædet os til.

Lidt billeder fra igår, hvor vi egentligt havde været i bad og ville gå op i restauranten for at spille kort, men det var stadig så varmt at vi tog badetøj på igen og hoppede i det klare vand.

I aftes stod det ned i stænger i nogle  timer og begyndte at blæse op, så det var helt hyggeligt at sidde i tørvejr i restauranten og spille kort.

Men stierne til vores værelser var helt oversvømmet og strømme af vand rendte mod havet, så selvom vi havde lånt paraplyer – var vi meget våde.

I nat har vi sovet rigtigt godt og fået en god morgenmad. Dejligt at kunne nyde en kop kaffe med udsigt og lyden af bølger.