Hello Thailand og Krabi

Efter 4 dage i Kuala Lumpur fløj vi videre til Thailand. Vi landede i Phuket, vi kørte med taxi til Krabi  Ao Nang, hvor vi skulle bo i 5 dage.

Vi kom til vores hotel som hed Marina Express – Fishermann Hotel. Det er et hyggeligt hotel og vi havde egne hytte med 2 værelser og badeværelse. Vores hytte lå dog som en af de sidste længst oppe af bakken. Fra poolen og op til vores hytte stiger det kraftigt, det var hårdt for benene og ballerne men gav lidt træning. Det var dog med at passe lidt på når vi havde klip klapper på og våde fødder, for så var det lidt svært at holde dem på.

Vores hotel ligger lige ved siden af en moske, så vi har morgensang fra morgenstunden. Dog var den et smukt syn om aftenen, hvor den var oplyst med lys som skiftede farve.

Første aften vi skulle ud og spise brugte vi igen som så mange andre gang Trip Advisor og fandt en restaurant som hed 11/1 Thaifood & Cocktail, som fik gode anmeldelser. Stedet lå et stykke oppe af en vej og vi blev helt i tvivl om vi var gået forkert. Vi var dog ikke de eneste turister der havde fundet stedet, så vores tanke var, at det måtte være godt. Det var det også. Mens vi sidder og venter på maden kan vi høre på en af de lokale børn, at der er noget lige uden for restauranten. Og der kom der ellers lige en skorpion gående. Det var lidt skræmmende at tænke på, at de også var her. Vi har indtil nu egentlig været forskånet for at møde farlige dyr i form af skorpioner,  edderkopper mv. Det er også meget godt, for det er Christina bestemt ikke vild med.

Christina bestilte Chicken Cashewnut og det gjorde hun også på de andre steder vi spiste i Ao Nang, for hun skulle tjekke hvor den var bedst. Claus bestilte Massaman curry, en stærk ret som bragte Claus tilbage til sin rejse i Thailand for 18 år siden. Der blev også sendt billeder hjem til rejsekammeraten.