Railay Beach

Vi gik ned til stranden for at se hvilke bådture vi kunne tage på og til hvilke strande. Vi besluttede os for at tage en Long tail båd til Railay Beach. Vi havde regnet med, at vi ville opleve vand lige så klart som på Perhentian. Det var det desværre ikke, dog var det en fin strand.

Vandet var dog noget plumret og der var også plast i vandet. Standen var også meget turistet, hvor der var mange tursister og Long tail både. Selv om stranden var fin, så blev vi skuffet i forhold til hvad vores forventninger var.

Vi blev der til tidlig eftermiddag hvorefter vi tog retur Ao Nang og tjekkede boderne. Der blev da også handlet lidt og pruttet om priserne.

Tilbage på hotellet slappede vi af ved poolen med drikke til pigerne og til de voksne.

Om aftenen var prøvede vi et nyt sted også et vi havde fundet på Trip Advisor. Det var på Banana House. Igen lækker mad og god betjening.