Emirates

SĂ„ har vi vĂŠret undervejs til Saigon i lidt over tre timer, det har vĂŠret en sand fornĂžjelse, der har vĂŠret fĂŠrre med flyet end der var til Dubai hvor det var helt booket. Hermed har der ogsĂ„ vĂŠret meget mere opmĂŠrksomhed pĂ„ os. 

Maden har vĂŠret fantastisk, hvilket vi har indtaget kl. 10 om formiddagen dansk tid med hvidvin og efterfĂžlgende en gin tonic. 


MĂ„ske lidt tidligt til en formiddagsdrink, men det virkede som det helt rigtige valg. 

Menuen idag bestod af en frisk grĂžn nudelsalat, nudler med chilirejer, dessert med karamelsovs, derudover kiks og ost. 

NĂ„, men efter maden var indtaget, var en af stewardesserne henne ved pigerne, for at hĂžre om hun mĂ„tte tage nogle billeder til et kort, som vi ville fĂ„ med som minde fra flyveturen. 

Udover dette fik Caroline ogsĂ„ lov til at lĂ„ne hendes hat – det specielle udseende hat i rĂžd med det hvide slĂžr langs siden. En stolt pige og mĂ„ske en kommende stewardesse hos Emirates!


Vi har nĂŠsten alle lige fĂ„et en lur, da vi stort set ikke havde sovet lĂŠngere end til kl. 04.00 dansk tid. 

Nu er Caroline sĂ„ blevet spurgt om hun vil med stewardessen Sanja rundt i flyet, se businessclass og nĂ„r vi lander se cockpittet, en oplevelse som man som barn husker lĂŠnge ;0). 

Men nok ogsĂ„ som mor….


Hvorom alt sĂ„ er vi super lykkelige for at have valgt Emirates til at fĂ„ os til Saigon. Her tĂŠnker jeg ikke pĂ„ at pigerne hver har fĂ„et 2 bamser med tĂŠpper, tegnebĂžger og en fin taske hver. 


SĂ„ hvis vi skal vĂŠlge igen, sĂ„ er der ingen tvivl om at vi vender tilbage igen. 

One Reply to “Emirates”

  1. 😘 ser virkelig godt ud ,og sĂ„ er det kun begyndelsen, fortsat go tur 👋

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. KrĂŠvede felter er markeret med *