Emirates

Så har vi været undervejs til Saigon i lidt over tre timer, det har været en sand fornøjelse, der har været færre med flyet end der var til Dubai hvor det var helt booket. Hermed har der også været meget mere opmærksomhed på os. 

Maden har været fantastisk, hvilket vi har indtaget kl. 10 om formiddagen dansk tid med hvidvin og efterfølgende en gin tonic. 


Måske lidt tidligt til en formiddagsdrink, men det virkede som det helt rigtige valg. 

Menuen idag bestod af en frisk grøn nudelsalat, nudler med chilirejer, dessert med karamelsovs, derudover kiks og ost. 

Nå, men efter maden var indtaget, var en af stewardesserne henne ved pigerne, for at høre om hun måtte tage nogle billeder til et kort, som vi ville få med som minde fra flyveturen. 

Udover dette fik Caroline også lov til at låne hendes hat – det specielle udseende hat i rød med det hvide slør langs siden. En stolt pige og måske en kommende stewardesse hos Emirates!


Vi har næsten alle lige fået en lur, da vi stort set ikke havde sovet længere end til kl. 04.00 dansk tid. 

Nu er Caroline så blevet spurgt om hun vil med stewardessen Sanja rundt i flyet, se businessclass og når vi lander se cockpittet, en oplevelse som man som barn husker længe ;0). 

Men nok også som mor….


Hvorom alt så er vi super lykkelige for at have valgt Emirates til at få os til Saigon. Her tænker jeg ikke på at pigerne hver har fået 2 bamser med tæpper, tegnebøger og en fin taske hver. 


Så hvis vi skal vælge igen, så er der ingen tvivl om at vi vender tilbage igen. 

One Reply to “Emirates”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *