Saigon – på tur

Vi har fået en god nats søvn, hvilket var rigtigt tiltrængt for os alle.  

Morgenmaden var ok og med varmen var sulten ikke den store. 

Her efter drog vi afsted ud i den store by. Den kan godt være at der er en sang med titlen, 1 million bicycles in Beijing – her er det bare motorcykler!

Men synes vi hurtigt fik fat i rytmen i at komme helskindet over krydsene ved at aflæse bølgerne motorcyklerne kommer i. Her er vi ved Genforeningspaladset, der desværre ikke var åbent. 


Frisk kokusnød er slet ikke så dårligt!


Her er vi ved museet for Ho Chi Minh. 


Det var varmt! Så lidt koldt at drikke derefter var skønt. 


Krigsmuseet var fuldstændigt anti-amerikansk, hvilket måske er forståeligt med de grufulde hændelser amerikanerne medførte under krigen. 

Der var mange frygtelige billeder om krigens rædsler og mange års eftervirkninger i form af at mange er født med deformiteter, som følge af den kemiske krigsførelse. 

Det var faktisk til at blive lidt skidt af og vi tog heller ikke hele turen på museet for at det ikke blev for meget for pigerne. 


Turistfælder er der også her i byen. Vi blev først “snydt”, da vi var ude at køre med rickshaw – cykeltaxi. De er ikke gode til endelser på de engelske ord og tal, så vi skulle have været mere konsekvente inden vi satte os op. Men det må vi lære af 😄. 

Da Cecilie så fik fixet sine sandaler, hvor de gik igang uden at have aftalt pris – måtte vi være konsekvente og var ikke til at rokke en Dong. Mere princippet end de kroner / ører det handlede om. 

Nu kan de bare komme an!


Resten af eftermiddagen var vi ved poolen, det var super dejligt. 

Her nød vi drinks, øl og dejlige friske smoothies. 

Sådan en kontakt skal vi have derhjemme. 


Nu har vi fået et bad og skal snart ud at spise. 

Imorgen skal vi afsted omkring kl 7.45, hvor vi skal ud at se Cu Chi tunnellerne, hvor de gemte sig for amerikanerne under krigen. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *