Candlelight dinner

Igår sen eftermiddag var vi kørt med taxi ind til Mui Ne, en by der ligger cirka 9 km her fra. 

På det tidspunkt var det stadig lyst. 

Vi kom til det sted som vi havde læst om, en restaurant som ligger i forbindelse med et food court – mange forskellige restauranter. 

Da det blev mørkt og tilmed begyndte at regne, blev det rigtigt mørkt, da ingen af restauranternes havde strøm…. tror at de var blevet vant til det, da de kunne lave alt maden over gasblus og en kulovn. 

Efter en opfordring fra et tysk par, kørte tjeneren afsted på sin motorcykel og kom tilbage med fine små røde (jule)stearinlys til de 2 borde. Så blev set straks meget mere hyggeligt og lidt sjovere at kunne se sin mad, som var vegetariske indiske retter. 


I aften tager vi i retning mod Mui Ne igen, men ikke hele vejen, da vi så at der var en del altivitet i et område cirka 3 km herfra. 

Havet har været lidt roligere her til morgen, med knap så store bølger. Så Caroline og Claus startede med en dukkert dernede, samt samlede de obligatoriske muslingeskaller ;0)

Vejret er skiftevis solskin og skyer, hvilket egentlig er behageligt (hvis det var op til Claus), vi har ikke været meget påvirket af regnvejr, som kun har været lidt af sen eftermiddag, men der sidder vi alligevel på terrassen og får en kop nudler , samt en sodavand og øl. 

Ren afslapning at sidde og kigge ud over havet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *