Templer


Får at få lidt afveksling tog vi i dag mod Phan Thiet med henblik på at se nogle templer, som vi tidligere havde set fra vejen. 

Vi startede ved et tempel, bygget af Champa folket i det 9. århundrede. Det var spændende at være i området og meget varmt – luftfugtigheden var sindsyg høj, nok på grund af alt det vand der kom igår. 


Vejen er mange steder også helt tilsandet, da regnen i det store omfang har flyttet store mængder af sand med sig. 

På vej til Mui Ne igår, måtte taxaen flere steder igennem 10 – 15 cm “vandpytter”. 

Nå, men efter Champa templet tog vi til et andet tempel/kloster.  Vi troede egentlig at det kun var et kinesisk tempel i lig med dem vi havde besøgt mange af i Malaysia. 

Det gode ved de kinesiske templer er at de er utroligt flotte og velbevarede, hvilket dette også var. 


Lige pludselig blev der kaldt til bøn og munkene kom frem i det store rum hvor Budha var. Rigtig flot figur af Budha. Under hele ceremonien stod / sad vi uden for i respekt for deres prædken. 


Efter lidt tid kom deres overhoved med sin iPad(!!!!) og ville gerne have taget billeder sammen med os, men inden da skulle han ind og have sin korrekte gule dragt på. 


Super fed oplevelse, både at overvære ceremonien og opmærksomheden på os og lærerigt for pigerne.  

Her efter var det tid til at komme tilbage til resortet for en tiltrængt dukkert i poolen. Men vores taxa var kørt, måske fordi vi havde brugt 5 minutter længere end forventet, men i et land hvor tiden er flydende – giver det ingen mening….

Stående ved hovedvejen, hvor vi blev tilbudt at kunne køre bag på motorcykler (mod betaling selvfølgelig) måtte vi vente på det der ville komme en ledig taxa. 


I forhold til trafikforholdene herude, ville vi ikke risikere at skulle sidde 3 mand på en motorcykel, så vi ventede tålmodigt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *