Templer


FĂĄr at fĂĄ lidt afveksling tog vi i dag mod Phan Thiet med henblik pĂĄ at se nogle templer, som vi tidligere havde set fra vejen. 

Vi startede ved et tempel, bygget af Champa folket i det 9. ĂĄrhundrede. Det var spændende at være i omrĂĄdet og meget varmt – luftfugtigheden var sindsyg høj, nok pĂĄ grund af alt det vand der kom igĂĄr. 


Vejen er mange steder ogsĂĄ helt tilsandet, da regnen i det store omfang har flyttet store mængder af sand med sig. 

PĂĄ vej til Mui Ne igĂĄr, mĂĄtte taxaen flere steder igennem 10 – 15 cm “vandpytter”. 

NĂĄ, men efter Champa templet tog vi til et andet tempel/kloster.  Vi troede egentlig at det kun var et kinesisk tempel i lig med dem vi havde besøgt mange af i Malaysia. 

Det gode ved de kinesiske templer er at de er utroligt flotte og velbevarede, hvilket dette ogsĂĄ var. 


Lige pludselig blev der kaldt til bøn og munkene kom frem i det store rum hvor Budha var. Rigtig flot figur af Budha. Under hele ceremonien stod / sad vi uden for i respekt for deres prædken. 


Efter lidt tid kom deres overhoved med sin iPad(!!!!) og ville gerne have taget billeder sammen med os, men inden da skulle han ind og have sin korrekte gule dragt pĂĄ. 


Super fed oplevelse, bĂĄde at overvære ceremonien og opmærksomheden pĂĄ os og lærerigt for pigerne.  

Her efter var det tid til at komme tilbage til resortet for en tiltrængt dukkert i poolen. Men vores taxa var kørt, mĂĄske fordi vi havde brugt 5 minutter længere end forventet, men i et land hvor tiden er flydende – giver det ingen mening….

StĂĄende ved hovedvejen, hvor vi blev tilbudt at kunne køre bag pĂĄ motorcykler (mod betaling selvfølgelig) mĂĄtte vi vente pĂĄ det der ville komme en ledig taxa. 


I forhold til trafikforholdene herude, ville vi ikke risikere at skulle sidde 3 mand pĂĄ en motorcykel, sĂĄ vi ventede tĂĄlmodigt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *