Tilbage i Dubai

Så er vi ankommet til Dubai og har lige fået noget morgenmad på Emirates regning – det vil sige at vi fik udleveret 4 madbilletter samtidig med vores boardingpas til næste afgang, super service – når vi ikke havde forventet det. 


Vi var også forbi lounge, og fandt et ledigt bord som lige var efterladt af en flok afrikanere. 

Uden at skulle være racistisk, så var det ud fra deres udseende og den måde de havde efterladt bord, gulv mv. Det vil sige at der lå madvarer og rester over det hele, så var de nok lige kommet fra lerhytterne og ville have tændt et bål hvis de kunne finde noget træ. 

Flyveturen hertil gik fik, pigerne syntes ihvertfald at de havde sovet godt, et synspunkt mor og far ikke helt deler.  


Næste stop Hamborg og så Løjt Skovby – pigerne glæder sig vildt meget til at være hjemme igen ved Nima (men nok også resten af familien!)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *