Vi tager tilbage til Vietnam

Vi har valgt at tage tilbage til Vietnam igen, landet er alt for stort til at kunne nå på 2 uger. Jeg er heller ikke overbevist om at vi når nok på de kommende 2 uger. Men så må vi tage Nordvietnam næste gang.

Og vi glæder os rigtigt meget til at komme der til igen.

Vi starter ud fra København, mellemlander i Bangkok og Saigon, hvor efter vi lander i Da Nang. Fra Da Nang skal vi cirka 30 km mod syd til byen Hoi An.

Hoi An skulle være en af de flotteste byer i Asien, som ikke har samme udfordringer med trafikken som i Saigon eller Hanoi. I Hoi An skal vi bo på et lille hotel hos Ms. Tram med kun 7 værelser. Det ligger midt mellem byen og stranden med udsigt til rismarker.

Her er der mulighed for at låne cykler og tage en god tur rundt i omegnen.

Vi håber på at kunne for nogle flotte billeder af naturen og meget gerne suppleret med en vandbøffel, hvilket Christina er meget interesseret i at se. Hvorfor ved jeg ikke.

Vi vil bruge Hoi An som base for at komme til My Son templerne, den tidligere afmilitariserede zone mellem Nord- og Sydvietnam, Vinh Moc tunneller som dem vi så omkring Saigon (Cu Chi), samt den gamle imperalistiske hovedstad Hue.

Måske skal vi have en afstikker til feriebyen Da Nang, hvis der er tid til det.

Efter 5 dage flyver vi retur med Vietjet til Saigon, hvor vi har næsten 2 dage til rådighed. Her skal vi se noget at det vi ikke nåede sidste år.

Fra Saigon flyver vi med Vietjet til øen Phu Quoc, hvor vi har fundet et lille afsides liggende sted helt nordligt på øen. Hvis vi fortsætter meget mere nordligt, ville vi lande i Cambodja.

I følge en nylig artikel omkring Phu Quoc, er det tidspunktet at rejse til øen, hvis vi ønsker at oplevende den autentiske økultur, da den skulle være under en rivende udvikling, hvilket vil sige at der bliver lagt en masse asfalt og bygget mange resorter.

På øen skal der være dømt afslapning, måske en dykkertur og ihvertfald noget snorkel for pigerne.

Derudover har øen en barsk historie, da den blandt andet har været brugt af amerikanerne under Vietnamkrigen til at huse Vietcong fanger under kummerlige og barske forhold.

Vi har planlagt at skulle besøge dette fængsel. Hvad der er af andre seværdigheder har vi endnu ikke fundet ud af. Det er rart at der er noget tid til.

Efter 6 dage på Phu Qouc tager vi Vietjet retur til Saigon, hvor efter vi om aftenen flyver mod Bangkok og efterfølgende København.

Super fedt at se frem til. Glæder os til oplevelserne og den gode mad ;o)

Der vil følge mere omkring de steder vi skal bo og besøge i løbet af den kommende tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *